Az állatok gyűlést tartanak az erdőben,mert valaki kitörte a nyilvános wc ablakát.Kérdezi az elnökük,hogy van e olyan aki tud valamit?Jelentkezik is nyuszika.

-Mondjad nyuszika!

-Hát éppen arra jártam mikor is a medvének elfogyott a wc papírja,hát behúzott engem az ablakon keresztül,kitörölte velem a s*ggét,majd a betört ablakon keresztül kidobott!

Hát jó,az állatok megtudták mi történt és szétszélednek.

Egy hónap múlva megint gyűlést tartanak az állatok az erdőben,mert valaki széttörte a nyilvános wc ajtaját.Megint kérdés:Ki tud valamit?Jelentkezik megint nyuszika.

-Mondjad nyuszika!

-Hát éppen arra jártam mikor is a medvének elfogyott a wc papírja,hát behúzott engem az ajtón keresztül,kitörölte velem a s*ggét majd a széttört ajtón keresztül kidobott!

Hát jó,megint megtudták mi történt az állatok,vége a gyűlésnek megint szétszélednek.

Eltelik egy hónap,mire megint gyűlést tartanak az állatok az erdőben,mert valaki ripityára törte az egész wc-t.Kérdés:Ki tud valamit?Jelentkezik sünike...

Szerző: bloody fox  2010.08.13. 15:00 Szólj hozzá!

Címkék: szar vicc wc erdő

A bejegyzés trackback címe:

https://sanyaruviccek.blog.hu/api/trackback/id/tr112219289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása