Az öreg székely bácsi száz éves,elmegy hozzá az újságíró,hogy meginterjúvolja:

-János bácsi,legyen szíves mondjon nekünk az életéből egy vidám történetet!

Az öreg el is kezdi:

-Már vagy 80 éve történt,hogy a szomszédom átjött,hogy segítsek neki,mert nem találja a birkáit.Rögtön a keresésükre indultunk vagy öten,egy demizson pálinkával.Sokáig keresgéltük az eltévedt birkákat,közben eliszogattuk a pálinkát.Mikor megtaláltuk a birkákat,mindet meghágtuk.Az volt ám a szórakozás!

Az újságíró gondolja,hogy ezt a történetet nem írhatja meg az újságban,megkéri az öreget meséljen neki egy másikat.

Az öreg megint elkezdi:

-Már vagy 70 éve történt,hogy a szomszédom átjött,hogy elszökött a felesége.Vagy öten a keresésére indultunk egy demizson pálinkával.Sokáig keresgéltük a feleséget,közben eliszogattuk a pálinkát.Mikor megtaláltuk mindannyian meghágtuk.Az volt ám a szórakozás!

Az újságíró ideges,mert ez a történet sem alkalmas arra,hogy leközölje.Gondol egyet és arra kéri az öreget meséljen neki inkább egy szomorú történetet,amiből az újságolvasók  tanulhatnak.

Az öreg arca egyszerre elkomorodik:

Vagy ötven éve történt,mikor is eltévedtem...

 

Szerző: bloody fox  2011.01.14. 10:27 Szólj hozzá!

Címkék: vicc pálinka öreg újságíró fárasztó székely demizson

A bejegyzés trackback címe:

https://sanyaruviccek.blog.hu/api/trackback/id/tr632582866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása